Edit Template

Hvor meget koster en app?

Hvad skal man overveje

Når man skal udvikle en app, er der flere faktorer at overveje, hvilket i høj grad påvirker prisen. Nogle funktioner tager længere tid at udvikle, nogle kræver mere arbejde at vedligeholde, og nogle funktioner er så innovative, at de skal opfindes først!

En app kan mange ting og tjene forskellige formål, så det er vigtigt at tænke over, hvad din app skal udrette.

App tips and help

Tips

For at gøre det nemmere for både os og dig selv er det en god idé at skitsere din idé på papir. Prøv at gå gennem appen som bruger og forestil dig alle de skærme, som brugeren går igennem, mens han bruger appen. Overvej, skal din app være forbundet til internettet for at hente data? Skal det integreres i andre systemer? Eller andre ting, som din app muligvis kræver.

Joint Venture

Vi tilbyder en Joint Venture-pakke, hvor vi påtager os en del af risikoen og deler belønningen. På denne måde kan du få en app til en meget lav pris og få en investeret partner, der vil hjælpe dig med at få succes!

Pakker

 Vores motto er at gøre udvikling af webapps og udvikling af mobilapps overkommelig for enhver virksomhed. Derfor har vi fundet på tre pakker, der passer til forskellige behov. Du kan endda opgradere din pakke, når du har penge nok, og vi vil imødekomme dig i overensstemmelse hermed.

Joint Venture

Fra 29.000 kr,-

Normal

Fra 99.000 kr,-

Avanceret

Fra 199.000 kr,-

Kontakt

Få en gratis konsultation og et uforpligtende tilbud på en app.

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig inden for 48 timer.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy og Terms of Service apply.

Edit Template
Wejeo ApS
Support@wejeo.dk
+45 52 11 84 01
CVR: 42662771

We only use cookies for statistics. By continuing on the site, you accept our use of cookies.  Read more