Edit Template

Sådan får du en App til din virksomhed

Hvordan Fungerer Det?

Forstå vores app-proces, og hvordan vi kan hjælpe...
Vores proces er enkel, og du behøver ikke bruge timer på at forstå, hvordan alt fungerer. Læs videre for at kende alle de trin, det vil tage for os at hjælpe dig med at løse problemer i den virkelige verden med din mobilapplikation eller dit websted.

Opstilling af Krav

Når du kontakter os, vil de første indledende møder handle om at indsamle så meget information, som vi kan, for at forberede det næste skridt. Vi vil brainstorme ideer og give dig adskillige spørgeskemaer for at blive fuldt tilsluttet den idé, der er i dit sind. Vi vil også dele information om vores virksomhedsprocesser, så virksomhedsejere kan være sikre.

Analyse og Planlægning

Ud fra hvilke oplysninger vi har udvekslet, vil vores eksperter analysere situationen og foretage markedsundersøgelser. Bagefter vil vi komme med en plan, som vi vil dele med dig. Når vi er godkendt, går vi videre til næste trin.

Design og Udvikling

Ved design og udvikling vil vi tage praktiske skridt i vores plan. Vi integrerer dine forslag og kommer med det bedste design til din applikation eller hjemmeside.

Evaluering og Test

Alle vores apps og websteder er testet af eksperter, før de frigives til offentligheden. Den gennemgår forskellige lag af vurdering og improvisation for at give dine brugere den bedste oplevelse nogensinde.

Levering

Dette er den sidste fase af vores proces, hvor din hjemmeside eller applikation bliver leveret til dig. Dette betyder ikke slutningen på vores forhold, vi vil blive ved din side så længe du har brug for og holde dig tilfreds med vores service.

Leder du efter din egen app?

Edit Template
Wejeo ApS
Support@wejeo.dk
CVR: 42662771

We only use cookies for statistics. By continuing on the site, you accept our use of cookies.  Read more