Edit Template

Om os

Vores historie

Teamwork

Vi blev grundlagt i 2021 som en digital transformationsvirksomhed i Danmark. Vi er fokuseret på at levere banebrydende løsninger med flere års it-erfaring og ingeniørekspertise til globale organisationer og teknologibaserede virksomheder.

Siden vores stiftelse har vi hjulpet flere virksomheder med at lægge grundlaget for deres digitale tilstedeværelse og har taget dem til nye vækstgrænser.

Vi har et partnerskab med 140+ medarbejdere i ressourcer; det betyder, at din applikations- og hjemmesideudvikling er i sikre hænder. Vores team bringer deres forskelligartede erfaring fra hele verden og anvender den til udviklingen af dit digitale værktøj. Det betyder, at du kan slappe af, mens vi tager os af alt for dig.

Hos Wejeo er vores største mål i livet at hjælpe enhver virksomhed i Danmark, uanset hvor stor eller lille deres tilstedeværelse er. Vi fokuserer på at konstruere en intelligent designet digital fremtid for dem og deres virksomhed, så de nemt kan udvide til enhver tid.

Hvis du har inspirerende ideer, der bryder frem i dit sind, er der ikke noget bedre tidspunkt end nu til at fortælle os om dine koncepter. Du behøver ikke holde dig selv tilbage, selvom dine ideer ikke er konkrete, da vi er her for at tilbyde den mest passende teknologiske løsning, der er både overkommelig og forståelig.

Dette er en skalerbar, fleksibel og omfattende proces, der hjælper virksomheder med at maksimere værdien af deres investeringer og minimere risikoen for fiasko. Virksomhedens ingeniører og arkitekter arbejder sammen med kunder om at opbygge en plan for projektet og fortsætter derefter med at tjekke ind under hele processen for at fejlfinde problemer og løse problemer. Virksomhedens eksperter er altid klar til at hjælpe kunder med at navigere i den digitale transformationsproces og drage fordel af nye teknologier.

Mission og Vision

Vores største mission er at hjælpe virksomheder i Danmark med at udvide, accelerere og adoptere den nye tidsalder af teknologier uden problemer. Det er derfor, vi tilbyder prisvenlige web- og mobilapp-udviklingspakker, så enhver virksomhed kan fremstå som et brand med integritet og innovation.

Business improvement
App partnership

Vores Kunder

I over et halvt årti har Wejeo assisteret forskellige virksomheder. Vi har etableret brands og bygget solidt softwarefundament til deres virksomheder, så de nemt kan komme ind i digitaliseringens verden uden at bekymre sig om ikke at blande sig eller have behov for afklaring om deres næste skridt. Vi giver vores kunder alt det nødvendige, så de nemt kan administrere deres digitale tilstedeværelse og drive forretning uden bekymringer!

Lad os Tale Sammen

Klar til at diskutere dit næste projekt med os? Gå ind på vores kontaktside eller se vores prisplan.
Web app
Wejeo ApS
Support@wejeo.dk
+45 52 11 84 01
CVR: 42662771

We only use cookies for statistics. By continuing on the site, you accept our use of cookies.  Read more